Brandurile noastre

Oferta zilei

Hrană umedă

Oferta zilei

Hrană uscată

Oferta zilei

Așternut de tăvi

Oferta zilei

Delicatețe

Oferta zilei

Lese și gulere

Oferta zilei

Jucării

Cumpărați hrană pentru câini și pisici cu livrare în toată Moldova

KORM.MD este magazinul tău online de încredere din Moldova, care oferă o gamă largă de alimente și produse de calitate pentru animale de companie. Oferim alimente premium, tratări, accesorii și medicamente de uz veterinar de la branduri de top pentru pisici, câini, păsări și rozătoare.

KORM.MD se străduiește să ofere nu numai cele mai bune preturi din Moldova si Chisinau, dar garanteaza si livrare comoda si rapida cu servicii gratuite pentru comenzile de peste 550 lei. Ținem în mod regulat reduceri și stoc, care fac cumpărăturile și mai profitabile pentru prețuții noștri clienți.

Urmăriți ofertele noastre speciale și participați activ la viața magazinului nostru prin intermediul rețelelor sociale. Suntem activi în Facebook și Instagram, unde împărtășim promoții exclusive, știri și sfaturi pentru proprietarii de animale de companie.

Alege KORM.MD pentru toate alimentele și consumabilele pentru animale de companie și lasă-ne să te ajutăm să ai grijă de sănătatea și fericirea animalelor tale cu dragostea și atenția pe care o merită.